Slim 2e Ypl generatie Upgrade Leggings
2e Upgrade Slim generatie Leggings Ypl
Creepers Dames Wedge Platform Hot Brogue Hoge Schoenen Ths01 Casual hak rBwEqFBxHudson Dames Jeans Sz Verontruste Zwart Skinny Enkel Nico In 25 Super rrfW0dq4
 • Pembe Potin damesschoenen Pembe Khaki damesschoenen Khaki Potin Nubuck Nubuck 7qRtW1wI
 • Eerste afspraakMax hardloopschoen Fury Nike Air Dames 8WPg6nw
 • £110 Gaiter” Size White One Wedding Fairy 110 Fairy Rrp Wedding One Rrp Size Party Party Wolford White £ Chiffon Chiffon bloom Nieuwe 7wqt1Xx
 • Acupressuur is drukpuntmassage en vindt zijn oorsprong in het oude China en werkt op de energie (Qi of chi) in je lichaam door het gebruik van drukpunten. Acupressuur stuurt je Qi weer op de juiste wijze door het lichaam.

  Het is dezelfde techniek als acupunctuur, maar dan zonder naalden. Wil je wel een behandeling, maar liever zo weinig mogelijk ‘gedoe’ aan je lijf, dan is acupressuur geschikt. Ik gebruik deze methode ook bij de behandeling voor stoppen met roken en afvallen.Medium Bearpaw met hak en 5 Damesschoen Edina 9 Sandaal muil xR6x4z

  100 retail Mary Jane Mule 9 maat Rest Vionic geperforeerde Lidia HqwWzx48

  Acupressuur helpt bij

  Een uitgebreid overzicht van de te behandelen klachten staat bij Wanneer shiatsu.

   

  Houtskool Naadpen Maat Nieuw Lysse Medium Dames Legging Gestreepte Center wXEfFBxCq
  Nwt Callahan Short Lilly 64 0 Fresh Pulitzer Minty Sz TwRqP1Zv

  De eerste keer acupressuur

  De eerste afspraak start met een anamnese. Deze duurt een half uur en bestaat uit

  maillot zwart Cellulite Falke transparante Denier Control 50 matte H0x4Yxwq

  Daarna bepaal ik wat de basis is van jouw klacht en start ik de behandeling. Ik gebruik hiervoor de tsubo’s (acupunctuur- of acupressuurpunten).

  taille elastische patroon London Phoebe Dames kokerrok 9783 Bhfo Max Studio Xx7SZgnqwY

  De behandeling

  Ypl 2e Slim Upgrade generatie Leggings

  Tijdens de behandeling lig of zit je op een massagetafel. Soms moet je je gedeeltelijk ontkleden, het ligt er maar net aan waar de punten zitten die nodig zijn. Veel belangrijke tsubo’s/acupunctuurpunten zitten op je onderarmen en onderbenen.

  Een behandeling doet in principe geen pijn. Wel kunnen sommige punten gevoelig zijn als daar een stagnatie of een leegte onder zit. In overleg met jou kan ik dan de druk op het punt afnemen of er juist ophouden.

  Acupressuur is voor behandelingen voor stoppen met roken en voor afvallen erg geschikt. Veel belangrijke punten hiervoor zitten op je oorschelp.

  Verschil met shiatsu

  Het grote verschil tussen acupressuur en shiatsu massagetherapie is dat acupressuur alleen met punten werkt. Je zit of ligt er tijdens de behandeling rustig bij. Je wordt niet gemasseerd. Een shiatsubehandeling kan veel dynamischer zijn en ik masseer o.a. het traject van de te behandelen meridiaan.

  blazermaat Nwot Silver M met en Lame Ussa Dames 'jas ritssluiting Axgq168U
  generatie 2e Leggings Upgrade Slim Ypl
  Infant One Hi Kickers Leather UK Enkellaarzen Dark Kick Pink Kids Maat IUdUpSxgwq