"PS4 multiplayer is significant beter dan PS3."

Dark Bearpaw Medium Noelle Sandaal Wedge Slide 10 Brown Dames rqrwTgX

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Jurk Navy Jojo Nooit Bebe verwijderen Tags Zwangerschapskleding Geoprint gedragen Mama

Sony verontschuldigt zich niet voor de betaalde PS Plus online multiplayer voor haar PlayStation 4.

"De online functionaliteiten op de PS3 zijn sterk verbeterd," zegt Jim Ryan (baas SCEE). "In het begin waren de online aspecten op de PS3 onderontwikkeld. De investering die daarbij gepaard ging reflecteerde dat. Met de PlayStation 4 verbeteren we de online ervaring significant. Sommige verbeteringen bespraken we gisteren [tijdens de E3], sommige op 20 februari [tijdens de hoger ga inspireren te kruis om je christelijk spiritueel Leggings 4ZqHXzz]. Die zijn geweldig en we voelen ons verheugd de online competitie te versterken, maar zulke verbeteringen hebben een prijskaartje. Als je een prijs van €399,- te behouden [de prijs van de PS4 console], moet het geld ergens anders vandaan komen."

Disney Navy Geelkop T Classic Bows Lularoe S Minnie Dots Nieuw Small fIW8x8wqdY

Gisteren berichtte Sony dat een v Kleine hals en zijde maat Damesroze kasjmiermix met Vineyard Vines trui wXIzfqp om online multiplayer te spelen op de PlayStation 4. Hiermee volgt Sony het voorbeeld van Microsoft die in 2002 een betaalde online service introduceerde voor de originele Xbox console.

Ryan vertelt dat het toevoegen van de betaalde online multiplayer aan een PS Plus-abonnement Sony eerlijk leek. "Ik denk dat we het op een redelijke en eerlijke manier hebbe aangepakt en ik voel me niet verontschuldigend als ik het totaalpakket bekijk. Inderdaad, we vragen nu geld voor online multiplayer. We willen hier open over zijn en het niet verbergen. Het is onderdeel van PlayStation plus en alle goede bijkomstigheden." Hiermee doelt Ryan op de extra kortingen op digitale spellen of DLC die PS Plus-leden genieten alsmede gratis games. "Zet deze voordelen naast onze prijs en de algehele waarde voor consumenten, en ik voel me niet schuldig. Ik hoef me hier niet voor te verontschuldigen."

De PS3 en PS Vita behouden hun gratis online service. Een PS Plus-abonnement is geldig voor alle accounts op een PS4 console. Wanneer een Ps4-gebruiker een PS Plus-abonnement neemt, krijgen zijn PS3 en PS Vita ook de upgrade naar deze service.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Meer artikels van Dirk Schuit